JUHEND: E-veoselehed automaatselt Merit Aktivasse müügiarveks

Oleme Waybilleri kasutajate elu igapäevaselt järjest mugavamaks püüdnud teha ning meil on hea meel teatada, et nüüd on võimalik Waybiller liidestada Eesti kõige populaarseima raamatupidamistarkvara Merit Aktivaga. Integratsioon Merit Aktivaga võimaldab eelkõige kokku hoida veoselehtede raamatupidamisse sisestamiseks kuluvat aega, kuna e-veoselehed saab mugavalt Waybilleris linnukestega märkida ning need seejärel mõne klõpsuga Meritisse müügiarveks teha.
Integratsiooni sisse lülitamiseks:

  • Loo Merit Aktivasse kliendi grupp “Waybiller” ning lisa see nende klientide külge, kellele e-veoselehtede põhjal tavaliselt müügiarveid lood.

 

  • Leia Merit Aktivast ülesse API ID ja API võti ning kopeeri need.
  • Logi Waybillerisse “juhatus” rollis sisse ning klõpsa paremal üleval nurgas oleval enda nimel. Vali avanevast hüpikmenüüst “Ettevõtte seaded”.

  • Avaneval ettevõtete seadete lehel klõpsa nupule “Seadista Merit Aktiva”.
  • Avaneval lehel sisesta kopeeritud API ID ja API võti. Veendu, et ka kliendi grupi nimi “Waybiller” on määratud. Lisaks on Merit Aktiva seadete all võimalik määrata müügiarve numbrile eesliide (vaikimisi WB), määrata ka müügiarve numbri pikkus (vaikimisi 5) ning seadistada arve rea kirjeldust muutujate abil just teie ettevõtte jaoks sobivaks.

  • Kui korras, siis vajuta nupule “Salvesta” ja sind suunatakse tagasi ettevõtte seadete lehele. Kui sisestatud sisestatud API ID ja API võti olid korrektsed, siis on ettevõtte seadete lehele juurde tekkinud kaks nuppu, mis võimaldavad siduda Merit Aktiva artiklid kas Waybilleri sortimentidega (kui iga sortimendi jaoks on Merit Aktivas eraldi artikkel — üldiselt materjalimüügi puhul) või klientidega (kui iga sortimendi jaoks on Merit Aktivas eraldi artikkel — üldiselt veoarvete puhul).

  • Merit Aktiva artiklite sidumiseks klientidega klõpsake nupule “Merit Aktiva klientide seaded”.
  • Avaneval lehel näete kõiki kliendi grupis “Waybiller” olevaid kliente (kui kliendi grupp oli Merit Aktiva seadete all määratud) ning nende nimel klõpsates saab igale sellisele kliendile külge lisada vaikimisi artikli ja vaikimisi maksumäära.
  • Tagasi minemiseks vajutage nupule “Tagasi”.

  • Merit Aktiva artiklite sidumiseks sortimentidega klõpsake nupule “Merit Aktiva sortimentide seaded”.
  • Avaneval lehel saate valida Waybilleri sortimendi ning vajutada nupule “Lisa”, et lisada sortimendile külge Merit Aktiva artikkel ja maksumäär.
  • Tagasi minemiseks vajutage nupule “Tagasi”.

  • Merit Aktivasse arve loomiseks mine “Aruanded” lehele, kus saad e-veoselehed erinevate parameetrite järgi välja filtreerida. Vali e-veoselehed, mida soovid müügiarveks teha ning vajuta nupule “LOO ARVE”.

  • Veendu, et arve number, arve kuupäev ja klient on korrektsed ning vali saatelehtede grupeerimise tase arvel (kas iga veoseleht eraldi, iga päeva kaupa sama ringi veod kokku grupeeritud või iga nädala kohta sama ringi veod kokku grupeeritud) ja arve tüüp (materjal või transport).

  • Vajuta “Kinnita” ning valitud e-veoselehtede põhjal luuakse Merit Aktivasse automaatselt müügiarve.
  • Loodud arve kohta jääb märge ka Waybillerisse, st on jooksev ülevaade, millised veoselehed on arveks tehtud.

Kui soovite oma ettevõttega innovatiivne olla, raamatupidajate aega kokku hoida ja e-veoselehti kasutada, siis võtke ühendust Waybilleri meeskonnaga e-maili teel support@waybiller.com või telefonil +372 606 8120.

Sarnased postitused

Green ICT projekti edulugu: Waybilleri kasv ja saavutused

Green ICT projekt on Waybillerile oluliseks verstapostiks ettevõtte teekonnal jätkusuutliku ja turuga kohaneva tootearenduse poole.  Programmi eesmärgiks oli toetada Eesti ettevõtjate jätkusuutlikku arengut ja lisandväärtuse kasvu. Toetuse abil suurendati Eesti ja Norra innovatsioonialast ärikoostööd ning ettevõtete lisandväärtust ressursisäästu edendavate projektide...

Keskkonnasäästu tõendamiseks oodatakse biokütuse kasutamise digitaliseerimist

2023. aasta esimesest jaanuarist rakendus Euroopa Liidu liikmesriikides RED II (Renewable Energy Directive), mille eesmärk on võidelda kliimamuutusega ja suunata ettevõtjaid jätkusuutliku energiatootmise poole. Peamine kohustus seoses direktiiviga langeb biokütuseid kasutavatele soojatootjatele, kes peavad olema võimelised tõendama, et põletatud biokütus...

Waybilleri inimesed: väljakutsetele avatud Andra lahendamatuid probleeme ei näe

Paljud Waybilleri kasutajad on tõenäoliselt juba kokku puutunud meie kliendiedujuhi Andra Soonestega. Andra liitus Waybilleri tiimiga 2022. aasta detsembri lõpus ning on oluliseks ühenduseks klientide, müügi- ja tootemeeskonna vahel.  Andra näol on tegu väga mitmekülgse tiimiliikmena. Tema igapäeva ülesannete hulgas...

Edulood

Laadi Waybilleri rakendus alla juba täna

Saadaval App Store’s ning Google Play’s.

Liitu

Kas sul juba on kasutaja? Logi sisse

Aitäh!

Aitäh kontakteerumast, meie esindaja võtab teiega peagi ühendust!

Aitäh!

Aitäh, et liitusid meie uudiskirjaga!